%0 Journal Article %T انواع کربوهیدرات ونقش آن ها در برنامه غذایی با توجه به گروه های هدف %J فصلنامه بهورز %I معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهدبا همکاری معاونت بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی %Z 1735-8558 %A رضایی, مرضیه %A ابوالقاسمی, سیمین %A رزازی, عطیه %A السادات حسینی, خدیجه %D 2020 %\ 03/20/2020 %V 31 %N 104 %P 18-21 %! انواع کربوهیدرات ونقش آن ها در برنامه غذایی با توجه به گروه های هدف %K "کربوهیدرات" %K "گروه های هدف" %K "برنامه غذایی " %R 10.22038/behv.2020.45275.1018 %X %U https://behvarz.mums.ac.ir/article_15261_74adcff5b8e0580fccaf1483d0fdda6f.pdf