موضوعات = تغذیه
تعداد مقالات: 23
1. بررسی نقش غذاهای ترا ریخته ها در امنیت غذایی و تغذیه ای

دوره 31، شماره 105، تابستان 1399، صفحه 12-16

صدیقه انصاری پور؛ مرجان منوچهری نائینی؛ فهیمه ناظران پور


2. انواع کربوهیدرات ونقش آن ها در برنامه غذایی با توجه به گروه های هدف

دوره 31، شماره 104، بهار 1399، صفحه 18-21

مرضیه رضایی؛ سیمین ابوالقاسمی؛ عطیه رزازی؛ خدیجه السادات حسینی


3. نگهداری انواع موادغذایی پرمصرف در منزل

دوره 31، شماره 104، بهار 1399، صفحه 68-73

اسد الله دشت گرد


5. نقش نمک درسلامت و بیماری (نمک دریا)

دوره 30، شماره 101، تابستان 1398، صفحه 26-29

غلامحسن رستم پور


6. راه‌های پیشگیری از کم‌خونی با تأکید برتغذیه

دوره 30، شماره 101، تابستان 1398، صفحه 30-35

انسیه فردی؛ سیده‌هاجر نبی پور املشی؛ پریوش شیری؛ فرزانه متین راد؛ فهیمه ناظران پور


7. اختلال‌های تغذیه‌ای سالمندان

دوره 30، شماره 101، تابستان 1398، صفحه 22-25

فاطمه قاسمی‌پور؛ زهرا یاری‌الغار؛ یوسف احمدی؛ محبوبه مقربی؛ نصرت اصغر رضایی؛ طاهره اسلامی‌نیا


8. تغذیه در بیماری‌های گوارشی

دوره 30، شماره 100، بهار 1398، صفحه 20-25

حسین رفیعی؛ مرضیه محرابی؛ نیلوفر حیدری


9. مقوی و مغذی سازی غذا

دوره 30، شماره 100، بهار 1398، صفحه 36-40

مهتاب فیروزنیا؛ لیلا خلیفه قلی


10. هرم غذایی و ترویج تغذیه سالم

دوره 29، شماره 99، زمستان 1397، صفحه 72-75

فریبا درودگر؛ هومان همتی؛ پروانه یداللهی؛ اعظم عظیمی


11. تغذیه در بیماران کلیوی

دوره 29، شماره 99، زمستان 1397، صفحه 76-79

فاطمه سادات موسوی؛ نرگس شهسوار


13. اعجاز خوراکی‌ها

دوره 29، شماره 98، پاییز 1397، صفحه 72-75

عطیه رزازی؛ مریم محمدی؛ سپیده مهدیخانی


14. تغذیه سالم در میانسالان

دوره 29، شماره 96، بهار 1397، صفحه 22-25

فرحناز دژآگاه؛ فرشته نیک پی؛ پوران هزاروند؛ مدینه علیزاده


15. مراقبت‌های تغذیه‌ای در دوران و پیش از بارداری

دوره 29، شماره 96، بهار 1397، صفحه 38-42

طاهره انصاری فر؛ زهرا رمضان زاده؛ احمد امیرزاده؛ افسانه راستگو؛ مرضیه دباغیان


16. رهنمودهای غذایی

دوره 28، شماره 95، پاییز 1396، صفحه 75-77

دکترزهرا اباصلتی


17. خودمراقبتی تغذیه در پیشگیری از سرطان

دوره 28، شماره 95، پاییز 1396، صفحه 19-21

رضیه شناور


18. تغذیه در سنین نوجوانی و جوانی

دوره 28، شماره 95، پاییز 1396، صفحه 37-38

فتانه کاوری زاده


19. روش‌ صحیح نگهداری و پخت سبزی‌ها و مواد پروتئینی

دوره 28، شماره 94، بهار 1396، صفحه 79-80

افسانه یوسفی


20. موادغذایی؛ جایگزین مناسب مکمل‌ها

دوره 27، شماره 93، بهار 1395، صفحه 54-57

فریبا ایدنی؛ وفا موسوی


21. نقش بهورز در اشاعه فرهنگ صحیح تغذیه در جامعه روستایی

دوره 26، شماره 92، پاییز 1394، صفحه 16-17

فهیمه ناظران پور


22. وضعیت تیرویید و نمکهای یددار در کشور

دوره 25، شماره 90، تابستان 1393، صفحه 85-87

امیر بحرینی زاده؛ محمود شیخ؛ نیر مرد ازاد؛ عبدالهادی راثی؛ دکتر فروزان صالحی


23. برنامه حمایت تغذیه‌ای از مادران باردار و شیرده نیازمند

دوره 25، شماره 90، تابستان 1393، صفحه 74-75

آرزو اصغری؛ فتح اله پورعلی؛ ارجمند اسماعیلی؛ دکتر زهرا اباصلتی