@article { author = {یوسفی مقدم, سمانه and بوری آبادی, مریم}, title = {چه بخوریم ، چه نخوریم‌های شغلی (آشنایی با اصول تغذیه کارکنان در محیط کار)}, journal = {فصلنامه بهورز}, volume = {33}, number = {114}, pages = {26-29}, year = {2022}, publisher = {معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهدبا همکاری معاونت بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی}, issn = {1735-8558}, eissn = {}, doi = {10.22038/behv.2022.66219.1552}, abstract = {}, keywords = {تغذیه کارکنان,تغذیه سالم,میان وعده,افزایش بهره وری,رضایت از کار}, url = {https://behvarz.mums.ac.ir/article_21018.html}, eprint = {https://behvarz.mums.ac.ir/article_21018_a0d92b3846f1f884c7ca503e99bf06cf.pdf} }