%0 Journal Article %T کار کردن با طعم سلامتی (با بیماری های ناشی از کار و نحوه پیشگیری از آنها آشنا شوید) %J فصلنامه بهورز %I معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهدبا همکاری معاونت بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی %Z 1735-8558 %A یوسفی, عبدالرضا %A بخشی, محمد علی %A رضایی, مرضیه %A فحول, محمد جواد %D 2021 %\ 12/22/2021 %V 32 %N 111 %P 76-82 %! کار کردن با طعم سلامتی (با بیماری های ناشی از کار و نحوه پیشگیری از آنها آشنا شوید) %K "بیماری شغلی" %K "عوامل زیان آور محیط کار" %K "پیشگیری از بیماری های ناشی از کار" %R 10.22038/behv.2021.61130.1408 %X %U https://behvarz.mums.ac.ir/article_19423_d4bdc3c9e94a55dbed3268f85b4d2add.pdf