نوع مقاله : اعجاز خوراکی ها
نویسندگان
1 رییس گروه بهبود تغذیه جامعه دانشگاه علوم پزشکی قزوین
2 کارشناس تغذیه مرکز بهداشت شهیدبلندیان دانشگاه علوم پزشکی قزوین
3 کارشناس مسؤول تغذیه مرکز بهداشت شهیدبلندیان دانشگاه علوم پزشکی قزوین
موضوعات
رزازی, عطیه , محمدی, مریم و مهدیخانی, سپیده . (1397). اعجاز خوراکیها. فصلنامه بهورز, 29(98), 72-75. doi: 10.22038/behv.2018.14666
رزازی, عطیه , , محمدی, مریم , و مهدیخانی, سپیده . "اعجاز خوراکیها", فصلنامه بهورز, 29, 98, 1397, 72-75. doi: 10.22038/behv.2018.14666
رزازی, عطیه, محمدی, مریم, مهدیخانی, سپیده. (1397). 'اعجاز خوراکیها', فصلنامه بهورز, 29(98), pp. 72-75. doi: 10.22038/behv.2018.14666
عطیه رزازی , مریم محمدی و سپیده مهدیخانی, "اعجاز خوراکیها," فصلنامه بهورز, 29 98 (1397): 72-75, doi: 10.22038/behv.2018.14666
رزازی, عطیه, محمدی, مریم, مهدیخانی, سپیده. اعجاز خوراکیها. فصلنامه بهورز, 1397; 29(98): 72-75. doi: 10.22038/behv.2018.14666