نوع مقاله : علمی آموزشی
نویسندگان
1 کارشناس مسؤول آموزش بهورزی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
2 کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
3 کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد
کلیدواژهها
موضوعات
انصاری پور, صدیقه, منوچهری نائینی, مرجان, & ناظران پور, فهیمه. (1399). بررسی نقش غذاهای ترا ریخته ها در امنیت غذایی و تغذیه ای. فصلنامه بهورز, 31(105), 12-16. doi: 10.22038/behv.2020.48024.1063
صدیقه انصاری پور; مرجان منوچهری نائینی; فهیمه ناظران پور. "بررسی نقش غذاهای ترا ریخته ها در امنیت غذایی و تغذیه ای", فصلنامه بهورز, 31, 105, 1399, 12-16. doi: 10.22038/behv.2020.48024.1063
انصاری پور, صدیقه, منوچهری نائینی, مرجان, ناظران پور, فهیمه. (1399). 'بررسی نقش غذاهای ترا ریخته ها در امنیت غذایی و تغذیه ای', فصلنامه بهورز, 31(105), pp. 12-16. doi: 10.22038/behv.2020.48024.1063
انصاری پور, صدیقه, منوچهری نائینی, مرجان, ناظران پور, فهیمه. بررسی نقش غذاهای ترا ریخته ها در امنیت غذایی و تغذیه ای. فصلنامه بهورز, 1399; 31(105): 12-16. doi: 10.22038/behv.2020.48024.1063