رستم پور, غلامحسن و قربانی, احمدعلی . (1399). آشنایی با انواع مجوزهای بهداشتی برای تولید وبسته بندی مواد غذایی. فصلنامه بهورز, 31(105), 46-49. doi: 10.22038/behv.2020.48331.1087
MLA
رستم پور, غلامحسن , و قربانی, احمدعلی . "آشنایی با انواع مجوزهای بهداشتی برای تولید وبسته بندی مواد غذایی", فصلنامه بهورز, 31, 105, 1399, 46-49. doi: 10.22038/behv.2020.48331.1087
HARVARD
رستم پور, غلامحسن, قربانی, احمدعلی. (1399). 'آشنایی با انواع مجوزهای بهداشتی برای تولید وبسته بندی مواد غذایی', فصلنامه بهورز, 31(105), pp. 46-49. doi: 10.22038/behv.2020.48331.1087
CHICAGO
غلامحسن رستم پور و احمدعلی قربانی, "آشنایی با انواع مجوزهای بهداشتی برای تولید وبسته بندی مواد غذایی," فصلنامه بهورز, 31 105 (1399): 46-49, doi: 10.22038/behv.2020.48331.1087
VANCOUVER
رستم پور, غلامحسن, قربانی, احمدعلی. آشنایی با انواع مجوزهای بهداشتی برای تولید وبسته بندی مواد غذایی. فصلنامه بهورز, 1399; 31(105): 46-49. doi: 10.22038/behv.2020.48331.1087