نوع مقاله : علمی آموزشی
نویسندگان
1 سرپرست گروه تخصصی تغذیه، دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
2 کارشناس گروه بهبود تغذیه جامعه دانشگاه علوم پزشکی مشهد
کلیدواژهها
موضوعات
افتخاری نیا, منیر, & ناظران پور, فهیمه. (1399). راهنمای مدیریت تغذیه در بیماری ویروسی کووید 19. فصلنامه بهورز, 31(107), 28-33. doi: 10.22038/behv.2020.52609.1191
منیر افتخاری نیا; فهیمه ناظران پور. "راهنمای مدیریت تغذیه در بیماری ویروسی کووید 19", فصلنامه بهورز, 31, 107, 1399, 28-33. doi: 10.22038/behv.2020.52609.1191
افتخاری نیا, منیر, ناظران پور, فهیمه. (1399). 'راهنمای مدیریت تغذیه در بیماری ویروسی کووید 19', فصلنامه بهورز, 31(107), pp. 28-33. doi: 10.22038/behv.2020.52609.1191
افتخاری نیا, منیر, ناظران پور, فهیمه. راهنمای مدیریت تغذیه در بیماری ویروسی کووید 19. فصلنامه بهورز, 1399; 31(107): 28-33. doi: 10.22038/behv.2020.52609.1191