نوع مقاله : علمی آموزشی
نویسندگان
1 کارشناس تغذیه دانشکده علوم پزشکی خوی
2 کارشناس مسؤول بهبود تغذیه جامعه دانشکده علوم پزشکی خوی
کلیدواژهها
موضوعات
اسد زاده, فاطمه, & نصیری, غلامرضا. (1401). چند لقمه لذیذ اما سالم (با اصول تغذیه و آشپزی آشنا شوید). فصلنامه بهورز, 33(115), 54-61. doi: 10.22038/behv.2022.68056.1615
فاطمه اسد زاده; غلامرضا نصیری. "چند لقمه لذیذ اما سالم (با اصول تغذیه و آشپزی آشنا شوید)", فصلنامه بهورز, 33, 115, 1401, 54-61. doi: 10.22038/behv.2022.68056.1615
اسد زاده, فاطمه, نصیری, غلامرضا. (1401). 'چند لقمه لذیذ اما سالم (با اصول تغذیه و آشپزی آشنا شوید)', فصلنامه بهورز, 33(115), pp. 54-61. doi: 10.22038/behv.2022.68056.1615
اسد زاده, فاطمه, نصیری, غلامرضا. چند لقمه لذیذ اما سالم (با اصول تغذیه و آشپزی آشنا شوید). فصلنامه بهورز, 1401; 33(115): 54-61. doi: 10.22038/behv.2022.68056.1615