نوع مقاله : علمی آموزشی
نویسندگان
1 کارشناس مسؤول بهبود تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه
2 مسؤول واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه
کلیدواژهها
موضوعات
یوسفی مقدم, سمانه, & بوری آبادی, مریم. (1401). چه بخوریم ، چه نخوریمهای شغلی (آشنایی با اصول تغذیه کارکنان در محیط کار). فصلنامه بهورز, 33(114), 26-29. doi: 10.22038/behv.2022.66219.1552
سمانه یوسفی مقدم; مریم بوری آبادی. "چه بخوریم ، چه نخوریمهای شغلی (آشنایی با اصول تغذیه کارکنان در محیط کار)", فصلنامه بهورز, 33, 114, 1401, 26-29. doi: 10.22038/behv.2022.66219.1552
یوسفی مقدم, سمانه, بوری آبادی, مریم. (1401). 'چه بخوریم ، چه نخوریمهای شغلی (آشنایی با اصول تغذیه کارکنان در محیط کار)', فصلنامه بهورز, 33(114), pp. 26-29. doi: 10.22038/behv.2022.66219.1552
یوسفی مقدم, سمانه, بوری آبادی, مریم. چه بخوریم ، چه نخوریمهای شغلی (آشنایی با اصول تغذیه کارکنان در محیط کار). فصلنامه بهورز, 1401; 33(114): 26-29. doi: 10.22038/behv.2022.66219.1552