موضوعات = بهداشت محیط وحرفه ای
تعداد مقالات: 43
3. تهویه محل کار و زندگی و تأثیر آن بر سلامتی

دوره 32، شماره 111، دی 1400، صفحه 34-37

طاهره عزیزخانی؛ مصطفی اصلاحی


4. کار کردن با طعم سلامتی (با بیماری های ناشی از کار و نحوه پیشگیری از آنها آشنا شوید)

دوره 32، شماره 111، دی 1400، صفحه 76-82

عبدالرضا یوسفی؛ محمد علی بخشی؛ مرضیه رضایی؛ محمد جواد فحول


6. کارکردن به شرط سلامتی (شناخت عوامل زیان آور در محیط کار)

دوره 32، شماره 110، مهر 1400، صفحه 37-41

مهسا شیری؛ محبوبه نجاریان


9. کنترل و نظارت در تولید لبنیات سنتی

دوره 32، شماره 109، تیر 1400، صفحه 68-75

هاجر آزادیخواه؛ ساجده کامران پور


10. آشنایی با گیاهان آپارتمانی مناسب برای محیط های اداری

دوره 32، شماره 108، فروردین 1400، صفحه 11-13

طیبه سپهری اهرمی؛ فاطمه محمدی


11. کلرزنی و کلر سنجی سامانه های آبرسانی

دوره 32، شماره 108، فروردین 1400، صفحه 54-61

صابر سالم؛ عبدالحمید گوهری


12. تاثیر کاربرد سموم در محصولات کشاورزی بر سلامت انسان

دوره 32، شماره 108، فروردین 1400، صفحه 72-75

فاطمه صوفی کریمی؛ سکینه بقالیان


13. آشنایی با روش صحیح گندزدایی سطوح و ابزار کار

دوره 31، شماره 107، دی 1399، صفحه 18-21

مصطفی صدری دلیک؛ اعظم رنجبر فهلیانی


14. چگونگی دفن ایمن اجساد افراد مبتلا یا مشکوک به کووید 19

دوره 31، شماره 107، دی 1399، صفحه 26-27

طاهره جهانشاهی؛ صادق صادقی؛ زری شیخ اوشاغی


15. روشهای صحیح استفاده از ماسک ونحوه صحیح دفع آن

دوره 31، شماره 107، دی 1399، صفحه 34-37

سعدیه مروتی؛ فرحناز شکارچی؛ مهدی غلامی


16. سؤالات پرتکرار درمورد تجهیزات حفاظت فردی

دوره 31، شماره 107، دی 1399، صفحه 48-53

عبدالرضا یوسفی؛ مرضیه رضایی


17. بازدید بهداشت محیط در همه‌‌گیری کرونا

دوره 31، شماره 107، دی 1399، صفحه 76-79

فاطمه کیانپور؛ علیرضا مساح قطب آبادی؛ جواد احمدی؛ فاطمه شفیعی


18. کرونا و ضوابط بهداشت محیطی در آرایشگاه‌ها

دوره 31، شماره 106، مهر 1399، صفحه 23-27

زهرا کهنوجی؛ علیرضا عبدالهی


19. اقدام های بهداشت محیطی برای کنترل بیماری کرونا

دوره 31، شماره 106، مهر 1399، صفحه 32-35

حسین نخعی؛ فاطمه شهرکی


20. آشنایی با انواع مجوزهای بهداشتی برای تولید وبسته بندی مواد غذایی

دوره 31، شماره 105، تیر 1399، صفحه 46-49

غلامحسن رستم پور؛ احمدعلی قربانی


22. نحوه ثبت بازرسی در سامانه جامع مدیریت بازرسی

دوره 30، شماره 102، مهر 1398، صفحه 10-13

حمید جهاندخت مرعشی؛ فرزانه مازوچی؛ مریم سلمانی؛ اسما شاکری؛ دکتر مهدیه برومند


23. آشپزی سالم

دوره 30، شماره 101، تیر 1398، صفحه 36-41

مهندس امیر بحرینی زاده؛ سیمین حسن پور؛ سیده معصومه کاظمی؛ اعظم زیدابادی


25. آشنایی با اخلاق حرفه‌ای در شغل بهورزی

دوره 30، شماره 100، فروردین 1398، صفحه 6-9

حسن اکبر زاده؛ الهام میرزا حسینی؛ سوسن ابوالهادی